Kan de voordeur naar buiten opengaan?

Als u een nieuwe buitendeur installeert, is het installeren van een naar buiten openende deur zeker een optie om te verkennen. Laat gedateerde ontwerpeisen uw beslissing niet beïnvloeden.

Kan de voordeur naar buiten opengaan?

Als u een nieuwe buitendeur installeert, is het installeren van een naar buiten openende deur zeker een optie om te verkennen. Laat gedateerde ontwerpeisen uw beslissing niet beïnvloeden. Een naar buiten openende deur kan veel voordelen bieden en eigenaren van onroerend goed in staat stellen een ontwerpverklaring af te leggen. Net zoals openbare gebouwen zijn ontworpen om naar buiten te openen in geval van brand, is de voordeur van uw huis ontworpen om u te helpen.

Deuren die naar binnen opengaan, zijn veel gemakkelijker af te breken door brandweerlieden om uw eigendom binnen te komen. Als er brand was, kon een naar binnen openende deur veel sneller worden afgebroken dan een naar buiten zwaaiende deur. Buitendeuren hebben de neiging om veiligheidsredenen naar binnen toe open te gaan. Om de deur naar buiten te openen, zou het scharniermechanisme zich aan de buitenkant van het huis bevinden.

Eventuele scharnieren die zich buiten bevinden, vormen echter een groot risico voor de veiligheid van uw huis. Dit komt omdat elke indringer met de juiste schroevendraaier bij de hand eenvoudig de scharnieren en vervolgens de deur kan verwijderen, waardoor uw huis volledig zichtbaar blijft. Absoluut niets mis met het hebben van een uitdraaiende buitendeur. Zorg ervoor dat de deur wordt besteld voor een uitzwaai en dat ze niet-verwijderbare penscharnieren gebruiken.

Wat betreft het kunnen inbreken als ze echt willen inbreken, zullen ze, ongeacht of het in- of uitzwaaien is, een houten frame niemand realistisch tegenhouden. Het nadeel van een uitdraaiende woondeur is het onvermogen om een scherm of combinatiestormdeur te gebruiken. Hoewel dit je als huiseigenaar veel kan helpen - je kunt de deur verwijderen om bijvoorbeeld in een extra grote bank te persen - is het niet iets dat je toegankelijk wilt maken voor indringers. Om deze reden moet het scharniermechanisme in het huis worden geplaatst.

Met een standaard scharnierontwerp betekent dit dat de deur naar binnen gaat. In de omgeving van Ottawa zult u merken dat een meerderheid van de residentiële voortoegangsdeuren naar binnen opengaan - en als u een installateur vraagt waarom, zullen de meesten u vertellen dat ze naar binnen openen vanwege het potentieel voor sneeuwopbouw die zou kunnen voorkomen dat iemand een huis verlaat. Alleen omdat naar binnen openende deuren al generaties lang de Ottawa-standaard zijn, wil nog niet zeggen dat u geen naar buiten openende deur voor uw huis moet overwegen. Er zijn eigenlijk een aantal redenen waarom voordeuren naar binnen opengaan, sommige zijn praktisch, en sommige zijn voor uw veiligheid %26 beveiliging.

De deurfabrikant zal ervoor zorgen dat zowel de scharnier- als de slagzijde van de deur voldoen aan de veiligheidsnormen met betrekking tot inbraak. Het huis van DH in MA heeft een achterdeur die naar binnen zwaait, maar de stormdeur zwaait naar buiten en het bevindt zich aan de noordkant van het huis en wordt echt blootgesteld aan de wind en drijvende sneeuw. Het niet naleven kan uiteindelijk leiden tot een boete van £200, dus het is de moeite waard om deze stap te zetten als een naar buiten openende voordeur is wat u zoekt. Buitendeuren vereisen uitgang met één handeling, wat betekent dat een persoon de deur met slechts één handeling moet kunnen ontgrendelen en openen.

Naar buiten openende houten voordeuren kunnen ook vatbaarder zijn voor waterschade, vooral als ze in de eerste plaats niet goed zijn behandeld. Op deze manier, als het deurslot wordt aangetast, blaast de wind de deur niet naar binnen en veroorzaakt schade aan de binnenkant van het huis. Mijn slaapkamerraam staat te dicht bij de deur en toen de voorkant openvloog, sloeg de knop tegen het raam en brak hem. De stoplijst rond het deurkozijn wanneer het naar binnen zwaait, beschermt ook de deurranden tegen beschadiging.

Leave Reply

Required fields are marked *