Kan de voordeur openen in de keuken?

Veel ontwerpers raadden af om een muur op te hangen bij de ingang van de voordeur, want het werd weggenomen van het open concept „Joanna Gaines zet nooit muren op). Keukens kunnen overal in huis worden gebouwd, ook aan de voorkant.

Kan de voordeur openen in de keuken?

Veel ontwerpers raadden af om een muur op te hangen bij de ingang van de voordeur, want het werd weggenomen van het open concept „Joanna Gaines zet nooit muren op). Keukens kunnen overal in huis worden gebouwd, ook aan de voorkant. Meestal worden keukens aan de achterkant van het huis gebouwd, maar huiseigenaren kunnen ze bouwen waar ze maar willen. Laat me toevoegen, de voordeur is bijna helemaal aan de rechterkant van het huis, dus als je hem opent, is het enige aan de rechterkant de trap en aan de linkerkant is de keuken.

Je zou de garageingang kunnen vervangen door massief en deze kunnen schilderen in de kleur van de gevelbeplating zodat deze meer verdwijnt en de voordeur accentueren met een krachtig licht en een welkomstmat, zodat dit de primaire focus is. Zelfs als je een grote keuken van het entertainmenttype wilt, wil je geen voordeur naar de keuken maken. Als je de voordeur binnenloopt, draai je meteen naar links door een deuropening en sta je in een lange keuken in kombuisstijl. Als uw buitenkeukendeur slechts een deur is zonder speciale functie, dan bent u vrij om de stijl te kiezen die u het meest wilt.

Zodra je de voordeur opent is er een trap aan de rechtermuur en de keuken bevindt zich aan de linkerkant. De toegestane stijlopties voor uw buitenkeukendeur zijn afhankelijk van of uw deur een uitgangspunt is of niet. U zou geen codeproblemen moeten hebben bij het installeren van een hordeur in overeenstemming met de rijrichting die de naar binnen zwaaien van uw uitgangsdeur dicteert. Of het kan de bron zijn van uw keukennachtmerries; u zorgen maken of u compromissen moet sluiten op het gebied van uw ontwerpesthetiek door een deur toe te voegen of een deurstijl toe te voegen die u niet wilt.

Er zijn geen andere specificaties in het IRC met betrekking tot de draairichting van een uitgangsdeur dan wat ik hierboven heb vermeld met betrekking tot deuren aan de bovenkant van een trap. Dus tenzij de unieke aard van uw plattegrond een tweede uitgangsdeur nodig maakt, is het installeren van een uitgang of zelfs alleen een buitendeur in uw keuken een keuze, geen vereiste. Als je op een plek woont zoals ik, waar de hitte ervoor zorgt dat je je deur open wilt laten, maar de insecten me weer aan het denken zetten, dan is een hordeur een geweldige toevoeging. Als u een deur installeert die op de juiste manier is vervaardigd volgens de veiligheidsnormen voor beglazing en ontlaten, kunt u een externe glazen deur in de keuken installeren.

Ik zal echter vermelden dat, vanuit veiligheids- en weerbestendig oogpunt, vasthouden aan een zijscharnierende deur of een glazen schuifdeur (geen glijbaan in schuurstijl) beter is.

Leave Reply

Required fields are marked *