Wat maakt een deur tot een buitendeur?

Buitendeuren zijn dikker, sterker en weerbestendiger. Het eerste onderscheid tussen deuren is of ze voor binnen of buiten zijn.

Wat maakt een deur tot een buitendeur?

Buitendeuren zijn dikker, sterker en weerbestendiger. Het eerste onderscheid tussen deuren is of ze voor binnen of buiten zijn. Buitendeuren moeten robuuster zijn dan binnendeuren, zowel om veiligheid te bieden als om het weer buiten te houden. Buitendeuren zijn vanwege hun functie geconstrueerd om veel dikker te zijn dan binnendeuren.

Terwijl binnendeuren veel minder onderhevig zijn aan slijtage, hebben buitendeuren een extra dikke kern nodig, meestal houten, om warmte en kou buiten te houden. Buitendeuren bevatten bijna altijd een dikke laag fineer voor isolatie en bescherming tegen weersinvloeden. Terwijl binnendeuren zijn gemaakt voor frequent, gemakkelijk gebruik, vormen buitendeuren een beschermende barrière voor het gebouw. Buitendeuren zijn ook ontworpen om een barrière te bieden tegen zowel indringers van huizen als ongunstige weersomstandigheden.

Deze eigenschappen maken buitendeuren ideaal voor isolatie en beveiliging. Aan de andere kant creëren binnendeuren privacy en verdelen ze kamers, zodat ze niet zoveel specifieke functies nodig hebben. Daarom zou een binnendeur nooit voldoende zijn wanneer deze als voor- of achterdeur voor uw huis wordt gebruikt. Het eerste verschil is dat buitendeuren zwaar zijn en binnendeuren licht.

Binnendeuren zijn waarschijnlijk niet geluiddicht vanwege hun holheid. Niemand houdt ervan om dagelijks zware binnendeuren in huis te openen of te sluiten, dus buitendeuren zijn steviger en zwaarder. Buitendeuren zijn bedoeld om zwaar te zijn vanwege de extra isolatie die nodig is om windtocht en koud weer buiten te houden. Deuren zijn ontworpen volgens de weersomstandigheden waarmee ze worden geconfronteerd.

Binnendeuren worden doorgaans niet hard behandeld, terwijl buitendeuren moeten worden behandeld om alle natuurlijke elementen te kunnen weerstaan. Bovendien zijn buitendeuren altijd solide (hoewel niet gemaakt van een massief stuk hout), waardoor ze beter zijn voor geluidsisolatie dan binnendeuren met holle kern. Binnendeuren zijn ontworpen om lichter en dunner te zijn dan buitendeuren en hebben vaak een holle kern. Omdat ze zijn ontworpen om zwaar en veilig te zijn, hebben buitendeuren een veel hogere prijs dan binnendeuren.

Broers en zussen Michael Sklar en Laura Sklar, de opvolgers van de derde generatie van de productie van houten deuren van hun familie, hebben meer dan 80 jaar branche-ervaring tussen hen en exploiteren nu Manhattan Door Corporation vanuit een faciliteit van 100.000 vierkante meter in Carlstadt, New Jersey. Als de deur verf op loodbasis heeft, is de veiligste manier om de verf volledig weg te strippen en de deur opnieuw te schilderen. Omdat buitendeuren dienen als hoofdingang en uitgangspunten in een gebouw, zijn ze bijna altijd groter en zwaarder dan binnendeuren. Ik waardeerde het toen je vertelde dat het belangrijk is om een voordeur te gebruiken als in- en uitgang tussen kamers in je gebouw.

Binnendeuren met massieve kern zijn beschikbaar, hoewel ze aanzienlijk duurder zijn dan deuren met holle kern. Zoals opgemerkt, zijn buitendeuren altijd massief, niet precies gesneden uit een massieve boomstam, maar in ieder geval steviger dan binnendeuren. Als u horizontale randen moet maken om de deurhoogte in het nieuwe deurkozijn op te vangen, knipt u langs de onderkant. Een andere optie om extra licht en mooi decoratief glas aan een buitendeur toe te voegen, is door een deur met een glazen paneel te selecteren.

Leave Reply

Required fields are marked *