Waarom een blauwe voordeur?

Blauwe voordeuren Een lichtblauwe deur duidt op een ontspannen en ongedwongen stijl, waardoor deze kleur ideaal is voor strand- en kusthuizen. Een diep marineblauw of donkerblauw geeft een conservatieve en goed geordende aard weer, vergelijkbaar met zwart.

Waarom een blauwe voordeur?

Blauwe voordeuren Een lichtblauwe deur duidt op een ontspannen en ongedwongen stijl, waardoor deze kleur ideaal is voor strand- en kusthuizen. Een diep marineblauw of donkerblauw geeft een conservatieve en goed geordende aard weer, vergelijkbaar met zwart. De kleur blauw is ideaal voor voordeuren die op het noorden gericht zijn. Het wordt ook beschouwd als een gelukskleur.

De voordeur is een belangrijk onderdeel van je huis omdat daar de chi-energie binnenkomt. Als je voordeur naar het noorden is gericht, schilder hem dan blauw. Deze kleur staat voor diep water en laat je voordeur opduiken. Let er bij het kiezen van een verfkleur voor uw voordeur op dat u rekening houdt met de richting waar uw deur naar toe kijkt.

De kleur moet harmoniëren met de richting van de voordeur omdat het harmonie en energie in de omgeving uitnodigt. Deze heldere, maar toch zachte tint poederblauw geeft een vrolijke update aan elke voordeur. Het voegt veel persoonlijkheid toe aan je entree, zonder er al te misplaatst uit te zien in een geheel wit huis. Volgens feng shui is de kleur blauw de beste kleur voor deuren die naar het noorden gericht zijn omdat het element voor het noorden water is, wat betekent dat de textuur en vorm van de deur vloeiend moeten zijn.

Als je huis iets mist, ren dan en pak een blikje felblauwe buitenverf voor die voordeur. Als je je voordeur blauw wilt schilderen en graag wilt weten wat het spiritueel betekent, kun je de video bekijken voor meer informatie. Als je een beetje groen wilt toevoegen aan je blauwe voordeur met een turquoise tint, is Sherwin-Williams Oceanside (SW 649) een favoriete tint van de redacteur.

Leave Reply

Required fields are marked *