Welk voordeurslot is het beste?

Je krijgt onbeperkte gebruikerstoegang en sleutelloze toegangscodes, evenals een logboek van elke actie die bij je voordeur plaatsvindt. De meeste voordeuren van huizen in de Verenigde Staten gebruiken een nachtschoot slot in combinatie met een deurknopslot of hendelslot.

Welk voordeurslot is het beste?

Je krijgt onbeperkte gebruikerstoegang en sleutelloze toegangscodes, evenals een logboek van elke actie die bij je voordeur plaatsvindt. De meeste voordeuren van huizen in de Verenigde Staten gebruiken een nachtschoot slot in combinatie met een deurknopslot of hendelslot. Dit is misschien wel het gemakkelijkste slot om te „installeren”, omdat je het gewoon tussen de deur en het slot schuift en vervolgens het plastic onderdeel vastklemt om ervoor te zorgen dat de deur niet opengaat. Bij de meeste inbraken komen criminelen met geweld uw huis binnen, volgens statistieken van het Federal Bureau of Investigation en dat geldt ook voor het binnenkomen van uw voordeur.

Dit draagbare deurslot is een klein, slank apparaat dat gemakkelijk in uw rugzak, tas of koffer kan worden meegenomen, en het kan op veel verschillende soorten deuren worden geïnstalleerd die scharnierend zijn en naar binnen zwaaien. De kosten voor het installeren van nieuwe voordeursloten variëren afhankelijk van het soort werk dat moet worden gedaan om de sloten te installeren. Als u zich concentreert op het verbeteren van uw deurbeveiliging, is het een goed idee om na te denken over het toevoegen van deur- en raamsensoren aan uw huis. De backset op uw deur is de maat tussen het midden van het geboorde gat voor uw slot en de rand van uw deur.

De Schlage Touch Keyless FE375 CAM is de keuze van Consumer Reports voor een van de beste voordeursloten zonder WiFi-mogelijkheden. Dit is echter een stijlvol en bijgewerkt voordeurslot dat recensenten consequent prijzen om zijn waarde en stevige constructie. De Addalock is gemaakt van een roestvrijstalen plaat en wordt geïnstalleerd vanaf de binnenkant van een deur en voorkomt dat zelfs een sleutel de deur ontgrendelt. Voordat u oude deuren uitrusten met nieuwe sloten, moet u overwegen of u misschien de extra bescherming van een veiligheidsdeur wilt.

Het vervangen van een deurslot omvat het verwijderen van het hele slot en de deurklink als ze gecombineerd zijn, en het vervangen door een nieuw exemplaar. Hoewel deze set niet het premium gevoel heeft van sommige duurdere deursloten en hij geen ANSI-veiligheidsclassificatie voor woningen heeft, is de algemene mening over deze set deursloten hoog. Dit draagbare deurslot wordt veel gebruikt door reizigers, appartementsbewoners en iedereen die zich zorgen maakt dat iemand met een sleutel ongeautoriseerde toegang kan krijgen via een gesloten deur.

Leave Reply

Required fields are marked *