Zijn trapplaten voor de voordeur in stijl?

Deurschopplaten zijn meer dan alleen een strook metaal op je deur. Ze bieden uitstekende bescherming en kunnen de aantrekkingskracht van uw huis vergroten.

Zijn trapplaten voor de voordeur in stijl?

Deurschopplaten zijn meer dan alleen een strook metaal op je deur. Ze bieden uitstekende bescherming en kunnen de aantrekkingskracht van uw huis vergroten. Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een schopplaat, is de stijl van uw huis. Kickplates met een ruw gestructureerd oppervlak passen goed bij rustieke of ouderwetse geïnspireerde looks.

Glanzend gepolijst messing wordt meestal gecombineerd met traditionele stijlen. Roestvrij staal is moderner en past goed bij ontwerpen uit het midden van de eeuw of hedendaagse ontwerpen. Hoewel er geen vaste regels zijn, is het kiezen van een schopplaat die coördineert met de finish op je deurset een veilige manier om te gaan. Het was tijd om eindelijk de deurklopper in traditionele stijl te vervangen door het aangepaste geschenk dat we ontvingen.

Deurschopplaten zijn zeer zelden oogpijn. Ze komen niet vaak voor op eigendommen, vooral omdat er minder voetverkeer is, maar er is geen tijd zoals het heden om er een aan je huis toe te voegen. Het hebben van een mooie massief messing of stalen component kan je voordeur echt laten knallen en de aantrekkingskracht van je huis vergroten. We bieden een breed scala aan externe hardhouten en Maleisische eiken deurkozijnen voor deuren van standaardformaat.

Als je nog steeds het gevoel hebt dat schopplaten niet nodig zijn, probeer dan een mentale notitie te maken van hoe vaak jij of iemand anders in huis zijn voeten gebruikt om de deur te openen of hoe vaak de onderkant van de deur op enigerlei wijze wordt geraakt. Het is niet verstandig om een deurschopplaat in een gedurfde kleur te krijgen, omdat het gewoon niet recht tegen de deur en het huis kijkt. Een schopplaat is een metalen, houten of plastic beschermkap die wordt gebruikt om de onderkant van de deur te beschermen wanneer de deur opengeschopt wordt. Als uw deur de tegenovergestelde kant op opent van wat standaard is, of een draaideur is, wilt u misschien ook uw schopplaat aan de binnenkant van de deur bevestigen.

Wanneer u uw droomtoegangsdeur van Feldco maakt met decoratief glas en een deurschopplaat, zullen de waarde en energie-efficiëntie van uw huis onmiddellijk toenemen. Kinderwagens, huisdieren, speelgoed en al het andere dat op de bodem van de deur klopt, worden bewaakt met een deurschopplaat. Schopplaten zijn een aanvulling op de onderkant van uw deur die helpen de hoeveelheid schade en stress te verminderen die uw deur in de loop van de tijd oploopt. Commercieel gebruik omvat keukendeuren in restaurants waar servers hun handen vol hebben en de deur open moeten trappen en in industriële omgevingen.

Je deur heeft geen schopplaat nodig, tenzij je schade aan het onderste gedeelte van je deur opmerkt. Nadat alle gaten van de kickplate en deurklopper waren gerepareerd, veegde ik de deur af met een natte doek om het achtergebleven stofschuren te verwijderen. Helaas beschouwen sommige mensen deurschopplaten als gewone huishoudelijke afwerkingen, maar het kopen van een deurschopplaat is veel meer betrokken dan het kopen van een gewoon armatuur zoals een handdoekstang. Als u wilt dat de plaat over de volledige breedte van de deur loopt, meet dan van buitenaf wanneer de deur gesloten is, zo dicht mogelijk bij de binnenrand van het frame.

Leave Reply

Required fields are marked *