Waarom krans op de voordeur?

Opgehangen aan de deur of een raam, wordt de krans gezien als een uitnodiging voor de geest van Kerstmis om het huis binnen te gaan en geluk te brengen, wat ook suggereert dat de kerstsfeer van binnen woont. Het meest voorkomende gebruik van kransen is in verband met Kerstmis en het christendom.

Waarom krans op de voordeur?

Opgehangen aan de deur of een raam, wordt de krans gezien als een uitnodiging voor de geest van Kerstmis om het huis binnen te gaan en geluk te brengen, wat ook suggereert dat de kerstsfeer van binnen woont. Het meest voorkomende gebruik van kransen is in verband met Kerstmis en het christendom. De cirkelvorm symboliseert het eeuwige leven en de oneindige liefde van god. In de 16e eeuw werden kransen die tijdens Yule werden gebruikt door christenen geadopteerd in de vorm van adventskransen.

Deze kransen waren gemaakt van groenblijvende planten, symboliseren het eeuwige leven, en hulsteik en bessen die de doornenkroon vertegenwoordigden die Jezus droeg en de druppels bloed die ze trokken. Een van de beste aspecten van het plukken van een bloem voor je voordeurkrans is dat bloemen in alle tinten en tinten verkrijgbaar zijn. Of je nu een bestaand kleurenschema op je terras aan de voorkant hebt of er een wilt opzetten, we gebruiken graag bloemen om je palet helemaal aan elkaar te binden. Versierd met grillige elementen en een strik met stippen, zal deze wijnstokvoordeurkrans de voorbijgangers meteen vrolijk maken met zijn heerlijke aanwezigheid.

Er zijn maar weinig dingen die de tand des tijds doorstaan; de krans van de voordeur bestaat echter al eeuwen. Deze feestelijke krans in een heerlijk kleurenpalet van smaragd en rood fleurt de voordeur op met zijn weelderige kleuren en opvallende kenmerken. Of je nu van gedroogde bloemen houdt, grillige snuisterijen, eentontonen, of zelfs een bloemvrije stijl, er zijn verschillende doe-het-zelf-ideeën voor voordeurkransen die je kunt ontdekken. Als je wilt dat je veranda er altijd representatief uitziet, maar elk seizoen door een opslagcontainer vol kransen zeven ontmoedigend voelt, kleed je voordeur dan aan met eenvoudig groen.

Of je het nu personaliseert voor je eigen voordeur of er een maakt om een vriend cadeau te doen, een krans met monogram zal gasten zeker elke keer verdoven. Met een mooie pasteltint en een schattig lint voegt het ophangen van deze krans alle dromerige vibes toe aan je voordeur. Kransen die uw liefde voor decor weerspiegelen, zorgen ervoor dat uw gasten zich meteen thuis voelen wanneer ze op de voordeur stappen. Boordevol levendigheid en een vleugje kleuren, kan deze krans heel goed tot de lente blijven staan om je voordeur op te fleuren.

Dus, lijmpistool in de hand, plakte ik wat felgele bloemen op een wijnstokkrans en bevestigde deze aan mijn voordeur. Heldere gele accenten van citroenen gebonden met buxus en een schattige gestreepte strik maken deze prachtige voordeurkrans compleet die perfect is voor de zomer. Versierd met witte bloemen op een oever van bladgroenten, schijnt deze krans van de voordeuren door met zijn landelijke cottage-vibes en moeiteloze afwerking. Deze doe-het-zelfkrans bestaande uit kleine stukjes vodden is een geweldig idee om de vintage aantrekkingskracht van je chippy voordeur te versterken met zijn rauwe charme.

Deze krans van de voordeur is gemaakt van gedroogde tarwe en zal de minimalistische in u behagen met zijn gedempte monotoon, terwijl zijn ingetogen elegantie het een verbluffende aanvulling op uw buitenleven maakt.

Leave Reply

Required fields are marked *