Waarom azuurblauwe voordeur?

Azure front door is een schaalbaar en veilig toegangspunt voor snelle levering van uw wereldwijde webtoepassingen. Maak privé verbinding met uw backend achter Azure Front Door met Private Link en maak gebruik van een zero-trust toegangsmodel.

Waarom azuurblauwe voordeur?

Azure front door is een schaalbaar en veilig toegangspunt voor snelle levering van uw wereldwijde webtoepassingen. Maak privé verbinding met uw backend achter Azure Front Door met Private Link en maak gebruik van een zero-trust toegangsmodel. Bepaal of Azure Front Door u kan helpen uw wereldwijde consumenten- en bedrijfsapps om te zetten in veiligere, beter presterende, gepersonaliseerde moderne apps. Azure Front Door Standard is de levering van content geoptimaliseerd in plaats van premium, dat is geoptimaliseerd voor beveiliging.

Bewaak uw Front Door-verkeer in realtime en configureer waarschuwingen die kunnen worden geïntegreerd met Azure Monitor. De Azure Front Door-service maakt gebruik van het anycast-protocol dat verder gaat dan het bieden van traditionele CDN-mogelijkheden en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden biedt, waaronder preventie van DDoS-aanvallen. Azure Front Door biedt een reeks oplossingen voor beveiliging, versnelling, wereldwijde taakverdeling en caching die aan de rand van het netwerk werken. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Azure Front Door is dat u profiteert van het speciale wereldwijde privénetwerk van Microsoft, van de Edge Point of Presence (PoP) tot de toepassing.

Verlaag de bandbreedtekosten zonder extra kosten voor het overbrengen van gegevens van het Azure-datacenter naar de Azure Front Door edge-locatie. Azure Front Door voert backend-statuscontrole uit door periodiek de status van alle geconfigureerde backends te beoordelen. De enige manier om dit op dat moment te bereiken, was door binnenkomend verkeer te beperken, op basis van Request Headers die vanuit Azure Front Door zijn verzonden. Er is een geweldige casestudy over hoe LinkedIn Azure Front Door gebruikt als onderdeel van hun eigen infrastructuurstack.

De onderliggende technologie van Azure Front Door heeft schaalbaarheid en bescherming mogelijk gemaakt voor veel populaire Microsoft-services, waaronder Office 365, Xbox, LinkedIn, Bing en Teams. Azure Front Door is een moderne CDN-service (Content Delivery Network) in de cloud die hoge prestaties, schaalbaarheid en veilige gebruikerservaringen voor uw inhoud en toepassingen biedt. Azure Front Door levert uw inhoud via het wereldwijde edge-netwerk van Microsoft, met honderden wereldwijde en lokale PoP's die over de hele wereld zijn verspreid, dicht bij zowel uw onderneming als eindgebruikers. Als de onderneming zich echter bezighoudt met het bouwen, uitvoeren en uitschalen van dynamische webtoepassingen en statische inhoud, kan het gebruik maken van de Azure Front Door-SKU's.

Azure Front Door kan waarde toevoegen als u een gedistribueerde set gebruikers hebt waaraan u inhoud wilt aanbieden.

Leave Reply

Required fields are marked *