Kan de voordeur naar buiten zwaaien?

Als je al een krap huis hebt, kun je een buitendraaideur kiezen. Uitdraaiende voordeuren zijn goed om andere redenen, zoals ruimtebesparing in een huis.

Kan de voordeur naar buiten zwaaien?

Als je al een krap huis hebt, kun je een buitendraaideur kiezen. Uitdraaiende voordeuren zijn goed om andere redenen, zoals ruimtebesparing in een huis. Deze deuren kunnen een breder uitzicht en een betere bries bieden omdat ze breder naar buiten kunnen openen dan naar binnen. Het laatste voordeel is dat een buitendraaideur beter beschermt tegen de elementen en mogelijk nog energiezuiniger is.

De meeste mensen weten dit niet, maar de meeste deuren van commerciële gebouwen zwaaien naar buiten omdat de deur moet openen in de richting van de stroom mensen die het gebouw verlaten in geval van nood. Buitendeuren vereisen een uitgang met één handeling, wat betekent dat een persoon de deur met slechts één handeling moet kunnen ontgrendelen en openen. Naar buiten gerichte draaideuren zijn weerbestendiger en gemakkelijker te bedienen. Ze hebben aan de buitenkant voldoende ruimte nodig om vrij te kunnen werken, wat betekent dat uw veranda, terras of overloop groot genoeg moet zijn om aan deze behoefte te voldoen.

In barre klimaten waar tornado's en orkanen veel voorkomen, worden buitendeuren vaak gebouwd om naar buiten te zwaaien. Een naar buiten draaiende deur zal meer stabiliteit hebben bij gebeurtenissen met veel wind waarbij er veel druk van buitenaf is die de deur tegen het huis duwt. In Canada komen deze evenementen niet zo vaak voor, dus je zult bijna altijd buitendeuren naar binnen zien zwaaien. De enige codebeperking met betrekking tot deurschommels is dat deuren niet over trappen binnen of buiten kunnen zwaaien.

Inswing buitendeuren domineren de residentiële markt, maar er kan een betere zaak worden gemaakt voor een toegangsdeur die naar buiten zwaait in plaats van naar binnen. Buitendraaiende deuren zijn veiliger, luchtdicht en duurzamer dan deuren in swingstijl. Ik denk dat de bouwvoorschriften moeten worden gewijzigd om openslaande deuren in alle gevallen behalve een paar gevallen te begunstigen. Dit is een behoorlijk sterke verklaring die een paar nekharen zal doen rijzen, dus als je deze beoordeling niet leuk vindt, laat me dan weten waarom.

Er zijn enkele situaties waarin buitendeuren inderdaad in de andere richting opengaan. Een goed voorbeeld zijn brandtrappen. Tijdens een noodgeval denken mensen niet altijd helder, en daarom is het de moeite waard om het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Je een weg banen in een grote staafvormige handgreep en het gebouw uit duwen zonder een stap te breken, is gemakkelijker dan stoppen om het ding open te trekken.

Voor een echte draaideur voor buiten kunnen de scharnieren niet zomaar worden losgemaakt, zoals velen suggereren. Het zijn vergrendelde scharnieren en het zou veel tijd kosten om daadwerkelijk te proberen eraf te springen. Ze zouden beter een raam kunnen breken dan proberen de deur van de scharnieren te krijgen. Tenzij u kiest voor een schuifdeur die langs een enkele vlakte loopt, moet u daarom rekening houden met de richting waarin uw deur opengaat.

Het lijkt erop dat TREKKEN om een uitklapdeur strak te sluiten iets omslachtiger is dan DUWEN om een in-draaideur te sluiten. Over het algemeen zal waar de deur van gemaakt is (brandklasse) en hoe deze is ingelijst (structuur) deel uitmaken van de code, maar de daadwerkelijke werking van de deur doet er niet toe in een residentiële toepassing. De meeste mensen doen niet hun best om na te denken over toegangsdeuren, maar iedereen op de planeet heeft een voordeur. Ik woon al meer dan 15 jaar met openslaande deuren in Zuid-Florida en heb ze net zo goed gevonden als elke draaideur.

Zakdeuren zijn veel gebruikelijker geworden om elk probleem met deuren die de ruimte belemmeren op te lossen, en een goed voorbeeld is de inloopkast. U kunt een mechanische deurpakking installeren die valt wanneer de deur gesloten is of een in elkaar grijpende weerstrip. Veel sets buitendeuren worden geleverd met kleine haken, waarmee de deuren aan de omringende muren kunnen worden vastgemaakt. Ja, deuren kunnen naar buiten zwaaien (zelfs op plaatsen met erg koud weer) en er is veel te zeggen over de (energie) efficiëntie van buitendeuren (in Japan en N.

Natuurlijk is het tegenargument dat in-swingdeuren lastig zijn als je iets BUITEN het huis uitvoert, maar het verschil is dat je een klimaatgestuurde, schone en droge plek hebt om dingen neer te zetten om de draaideur te openen. Tijdens de zomer met mijn schommels in huis is het fijn om de deur open te laten en de zomerbries het huis door de hordeur te laten afkoelen. Openslaande buitendeuren installeren Onderdeel van een videoserie over het volledige installatieproces, van het voorbereiden van de ruwe opening tot de installatie van flits-, hardware- en hordeuren. Het grootste probleem met openslaande deuren is het onvermogen om een buitenhordeur toe te voegen, hoewel het mogelijk is om binnenin een zijscherm te gebruiken.

De deurbodem van een schuine deur zweeft over het hoogste punt op de drempel, zodat al het door de wind aangedreven water naar binnen gaat, tenzij er een ruim dak boven de overloop is. .

Leave Reply

Required fields are marked *